Danku Tünde sikersztorija

Sziasztok!

Danku Tünde vagyok, a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának első éves hallgatója. Az évnyitó előtt két nappal volt a beiratkozás, ahova jöttek előadást tartani a Hallgatói Szolgáltató Központ Dolgozói és bemutatták a Hallgatói Szolgáltató Központ rendszerét.

Az előadás végén Szemerei Beáta, aki a központ humán szolgáltató munkatársa, felhívta a figyelmünket arra, hogy segítő hallgatóként mi is részt vehetünk az iroda munkájában.
Ehhez egy önéletrajzot kell leadnunk az általa megadott elérhetőségek egyikén és azután behívnak egy interjúra, ahol, ha jól bizonyítunk, egy nagyon jó kis csapat tagja lehetünk.

Én is elküldtem az önéletrajzomat, majd egy hét múlva jelezték is, hogy van munkalehetőség, segítkezhetek az Öregdiák találkozón, 2010.szeptember 25-én. Így kezdtem a karrieremet „regisztrációslányként”.
Itt a Hallgatói Szolgáltató Központ dolgozójaként van lehetőséged megmutatni magad, segíteni különböző feladatokban, mellyel zsebpénzt is tudsz keresni.

Aki lelkes és van egy kis szabadideje, amiben szeretne pénzt is keresni, érdemes megpróbálni, mert megbízható emberekkel vagy itt körülvéve, rugalmas munkabeosztással és különböző felkínált munkák közül válogathatsz kedvedre.
Remélem, hogy mindenkinek kedvet csináltam, mert „aki keres, az talál” és ennél jobb helyet nem is találhatna! Egy dolgot kell csak tenned, küld el az önéletrajzodat!

Danku Tünde
Tanítóképző Kar

Kövess bennünket!

Eseménynaptár