Szolgáltatások

Aktív és végzett hallgatóink karrierjének támogatása érdekében rendszeresen népszerűsítünk munkaerőpiaci lehetőségeket, szervezünk rendezvényeket, nyújtunk egyéni és csoportos tanácsadásokat. Ezenkívül közreműködünk céges előadások, gyárlátogatások, szakmai versenyek népszerűsítésében.

Álláshirdetések, gyakorlati helyek népszerűsítése

Az ajánlatok népszerűsítésével kapcsolatban kérjük forduljon bizalommal a HSZK munkatársaihoz a 76/516-476-os telefonszámon vagy a hszk@uni-pae.hu e-mail címen.

Havi egy alkalommal díjmentesen helyezzük ki a cégek által megküldött vagy személyesen eljuttatott hirdetéseket  az alábbi felületeken: 

  • az egyetem hirdetőtábláin
  • HSZK iroda előtti közösségi térben található TV-re
  • HSZK weboldalára
  • HSZK közösségi oldalára (Facebook)

Nagyobb mennyiségű felhívás esetén lehetőség van postai úton (6000 Kecskemét, Izsáki út 10. Hallgatói Szolgáltató Központ) eljuttatni az irodánk részére a hirdetési anyagot. 

Állásbörze

Az évente megrendezésre kerülő tavaszi Állásbörze megszervezésével, immár sok éve teret biztosítunk az állást, diákmunkát és/vagy gyakorlati helyet kereső hallgatók, álláskeresők és a munkát kínáló cégek személyes találkozására. A rendezvényen résztvevő cégek többféle szolgáltatás közül választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelőeket. A rendelkezésre álló lehetőségekről a börzét megelőzően részletes tájékoztató anyagot bocsátunk az érdeklődők részére.

Kövess bennünket!

Eseménynaptár